Appivanhempien ABC – 10 tapaa selvitä!
Kaikki tuntevat heidät. Tai ovat ainakin kuulleet heistä legendaarisia kauhutarinoita… Appivanhemmat! Nuo ihanat, kaiken tietävät ja lapsiaan maailmalta suojelevat vävypoikien ja miniöiden kauhut.

Miten appivanhempia lähestytään turvallisesti, saako appiukkoa katsoa silmiin ja minkälaisia kukkia anopille ei MISSÄÄN NIMESSÄ kannata viedä ensitapaamisella? Kaikki nämä ja monta muuta selviytymisen kannalta olennaista tietoa selviää, kun APPIVANHEMPIEN ABC – 10 tapaa selvitä! iskeytyy anopin käsilaukun lailla näköhermoille, ystävänpäivänä 14.2.2019 Torandalla!

Rooleissa Jukka Rasila ja Mika Räinä
Kesto n. 2 h väliaikoineen

LISÄKSI katamme ystävänpäivän illallinen ennen esitystä Uittosalissa ennakkovarauksesta.

Kaksi menu vaihtoehtoa joista voit valita mieleisesi vaihtoehdon lipunmyynnissä.

Ystävänpäivän Teatteri illallinen

 

Menu 1.
Samettinen Tomaatti-Fetakeitto
foccacia leipää

Karitsanpotkaa
Stout kastiketta ja perunagratiini

 

Tiramisu
amaretto kastike ja hilla-coulis

 

tai

Menu 2.

Paahtopaisti salaatti
Punaviinimarinoitua paahtopaistia, kaprista,
punajuurta, romainesalaattia, rucolaa
piparjuurikermaa ja yrttipatonkia

Hiillostettua Nieriää
korvasienikastiketta ja sitrus perunaa

Tiramisu
amarettokastike ja hilla-coulis


Appivanhempien ABC – 10 tapaa selvitä! Kaikki tuntevat heidät. Tai ovat ainakin kuulleet heistä legendaarisia kauhutarinoita… Appivanhemmat! Nuo ihanat, kaiken tietävät ja lapsiaan maailmalta suojelevat vävypoikien ja miniöiden kauhut. Miten appivanhempia lähestytään turvallisesti, saako appiukkoa katsoa silmiin ja minkälaisia kukkia anopille ei MISSÄÄN NIMESSÄ kannata viedä ensitapaamisella? Kaikki nämä ja monta muuta selviytymisen kannalta olennaista tietoa selviää, kun APPIVANHEMPIEN ABC – 10 tapaa selvitä! iskeytyy anopin käsilaukun lailla näköhermoille, ystävänpäivänä 14.2.2019 Torandalla! Tämä itsenäinen jatko-osa hittikomedialle Miehenkäyttöopas antaa kaiken tarvittavan tiedon ja taidon anopeista ja appiukoista – ja sopii kaikille miniästä vävyyn ja anopista naapurin Penttiin! Tämän oppitunnin teille tarjoavat Kalle Lambergin ohjauksessa tietenkin Miehenkäyttöoppaasta tutut Jukka Rasila ja Mika Räinä! Kesto noin 2 tuntia, sisältäen väliajan.
31,50 €

Appivanhempien ABC – 10 tapaa selvitä! Kaikki tuntevat heidät. Tai ovat ainakin kuulleet heistä legendaarisia kauhutarinoita… Appivanhemmat! Nuo ihanat, kaiken tietävät ja lapsiaan maailmalta suojelevat vävypoikien ja miniöiden kauhut. Miten appivanhempia lähestytään turvallisesti, saako appiukkoa katsoa silmiin ja minkälaisia kukkia anopille ei MISSÄÄN NIMESSÄ kannata viedä ensitapaamisella? Kaikki nämä ja monta muuta selviytymisen kannalta olennaista tietoa selviää, kun APPIVANHEMPIEN ABC – 10 tapaa selvitä! iskeytyy anopin käsilaukun lailla näköhermoille, ystävänpäivänä 14.2.2019 Torandalla! + Illallinen Uittosalissa alkaen klo 17:00 Menu 1. Samettinen Tomaatti-Fetakeitto foccacia leipää Karitsanpotkaa Stout kastiketta ja perunagratiini Tiramisu amaretto kastike ja hilla-coulis
58,50 €

Appivanhempien ABC – 10 tapaa selvitä! Kaikki tuntevat heidät. Tai ovat ainakin kuulleet heistä legendaarisia kauhutarinoita… Appivanhemmat! Nuo ihanat, kaiken tietävät ja lapsiaan maailmalta suojelevat vävypoikien ja miniöiden kauhut. Miten appivanhempia lähestytään turvallisesti, saako appiukkoa katsoa silmiin ja minkälaisia kukkia anopille ei MISSÄÄN NIMESSÄ kannata viedä ensitapaamisella? Kaikki nämä ja monta muuta selviytymisen kannalta olennaista tietoa selviää, kun APPIVANHEMPIEN ABC – 10 tapaa selvitä! iskeytyy anopin käsilaukun lailla näköhermoille, ystävänpäivänä 14.2.2019 Torandalla! + Illallinen Uittosalissa alkaen klo 17:00 Menu 2. Paahtopaisti salaatti Punaviinimarinoitua paahtopaistia, kaprista, punajuurta, romainesalaattia, rucolaa piparjuurikermaa ja yrttipatonkia Hiillostettua Nieriää korvasienikastiketta ja sitrus perunaa Tiramisu amarettokastike ja hilla-coulis
58,50 €